Autogiro

Det finns många sätt att betala hyran – det enklaste och bästa sättet för både dig och oss är via autogiro. Då dras hyran automatiskt från ditt konto varje månad och förmedlas till oss.

Information

Om du vill betala via autogiro är det viktigt att du ser till att det finns tillräckligt mycket pengar på ditt konto varje månad när hyran ska dras. Du får som tidigare en hyresavi i brevlådan som bekräftar att hyran på utsatt datum dras från ditt konto.

Med autogiro blir det alltid rätt hyresbelopp och rätt betalningsdag. Du slipper ränteförluster, förseningsavgifter och avgifter på banken/posten.

Tänk på att makulera ditt medgivande om autogiro vid flytt från bostaden, annars ligger uppgifterna kvar hos oss. Vi drar dock inga pengar från kontot, då du inte längre har någon hyra som ska betalas.

Om du vill ansluta dig till autogiro går du in på din bank och söker upp oss som autogiromottagare. Du kan anmäla dig direkt via banken. Ange ditt lägenhets-/objektsnummer som betalarnummer. Du kan även ringa oss så skickar vi en blankett, eller så laddar du ner och skriver ut den själv.

Om du anmäler dig via din bank före den 20:e i månaden drar vi din nästa hyra den sista i månaden automatiskt. Anmäler du dig via blankett är det den 15:e i månaden som gäller. Tänk på att du kan ha avier kvar hemma som du inte ska betala om du anslutit dig till autogiro. Nästa gång vi skickar ut avier kommer inbetalningskorten vara makulerade.