Hyresgästportalen

Sedan sommaren 2021 har vi en hyresgästportal som du hittar på glbygg.realportal.nu. På hyresgästportalen kan du sköta flera hyresgästärenden på ett snabbt och smidigt sätt.

Information

Hyresgästportalen är till för att underlätta för dig som hyresgäst. På glbygg.realportal.nu kan du logga in med antingen BankID eller användarnamn och lösenord. Ditt användarnamn finner du på din hyresavi. Om du väljer att logga in med lösenord och sedan klickar på ”Glömt lösenord” kommer du få information till din mejl om hur du väljer ett eget lösenord. Du kan även skicka ett mejl till oss, så mejlar vi ut både användarnamn och lösenord till dig.

På hyresgästportalen finner du samtliga hyresavier från oss, vilket kan vara bra om du skulle råka tappa bort de du fått i ditt brevinkast. Det är även väldigt bra om du skickar in eventuella felanmälningar via hyresgästportalen; då går informationen ut både till oss och till fastighetsskötaren och dessutom kan du själv följa ärendet och se vad som händer med det. Bra både för dig och för oss! Tänk på att se till att dina kontaktuppgifter på hyresgästportalen är uppdaterade.